De 4-daagse een bijzondere prestatie!

door | aug 5, 2019 | Wandelcoaching | 0 Reacties

Benieuwd hoe het mij en mijn drie FitStap-collega’s is vergaan tijdens de Vierdaagse? Weten we de Via Gladiola alle vier te bereiken? Op de FitStap-site word je op de hoogte gehouden.

Update dinsdag 16 juli:
We: Sandy, Maaike, Karin en ik zijn de Vierdaagse goed gestart. Met het einde van de eerste etappe in zicht zijn we vol goede moed. De drukte, het vroege opstaan: het viel tot nu toe allemaal mee. Gaan we vrijdag alle vier over de Via Gladiola? ‘Natuurlijk!’, klinkt het in koor. We worden steeds gevolgd!
Bijschrijft foto: v.l.n.r. Karin, Sandy, ik en Maaike tijdens de eerste etappe

Update donderdag 18 juli:
De derde etappe wordt ook wel de bergetappe van de Vierdaagse genoemd vanwege de Zevenheuvelenweg. Een zware etappe dus. Geen probleem voor de dames. En ook niet voor mij, maar ik ben een doorgewinterde Vierdaagse-deelnemer, haha! Met nog maar 7 kilometer te gaan voor de finish, hebben we er nog zin in. Ook van blaren of andere wandelongemakken hebben we geen last. De Via Gladiola komt dus in zicht!

Update vrijdag 19 juli:
We hebben het volbracht! Na vier dagen wandelen, heel veel plezier beleven maar ook afzien, bereikten we alle vier vandaag de Via Gladiola. Een bijzondere prestatie om heel trots op te zijn. Volgend jaar weer? ‘Daar moet ik nog even een nachtje over slapen’, antwoordt Sandy. ‘Deze laatste dag had ik het zwaar, maar ik heb ook heel erg genoten.’ Eén ding is zeker: we blijven wandelen! Sandy, Maaike en Karin feliciteer ik van harte!!

Een ware topprestatie: het volbrengen van de 103de Vierdaagse Nijmegen!